avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o cabana care o inchiriez ocazional.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o cabana care o inchiriez ocazional.

Buna ziua,
Am o cabana care o inchiriez ocazional as dori sa stiu cum pot sa platesc la stat impozitul aferent venitului si ce acte trebuie sa intocmesc sa fie totul legal. De la finante mi-au spus ca trebuie si casa de marcat. si sa imi clasific cabana la MINISTERUL .TURISMULUI. Mentionez eu o inchiriez ocazional este casa de vacanta a familiei.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o casa de vacanta si as dori sa o inchiriez ocazional ... Hamilton Hamilton Buna ziua, Am o casa de vacanta si as dori sa o inchiriez ocazional (poate cateva week enduri pe an si de sarbatori).Va rog sa imi spuneti care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)