avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cu respectul cuvenit, sunt angajat la un consiliu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cu respectul cuvenit, sunt angajat la un consiliu județean în ...

Cu respectul cuvenit, sunt angajat la un consiliu județean în funcția de,, paznic " eu având atestat de agent securitate.
Din cunoștințele mele... paznicul este persoană neatestată ( necalificată) pe când agentul de securitate este calificată și atestată de către poliție.
Deci este legal sau nu ca agenții de securitate ai unui consiliu județean să fie încadrate ca persoane necalificate, având în vedere că pentru angajare se dă un examen foarte riguros.
Cu considerație... vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Recunoaștere atestat calificare Ivanciu Daniel Ivanciu Daniel Bună ziua. Am fost obligați de instituție să urmăm cursuri de calificare de agent de securitate, cu o firmă agreată de aceasta. După obținerea ... (vezi toată discuția)
Angajat ca persoana necalificata la o firma de paza si protectie, este posibil ? alcibiade alcibiade O persoana angajata la o firma specializata in paza si protectia bunurilor daca nu are diploma si atestatul de agent de paza, poate fi angajat ca muncitor ... (vezi toată discuția)