denisa_21 
	    	Utilizator

denisa_21 
	    	Utilizator	    

denisa_21, utilizator
 denisa_21, utilizator 	
			 denisa_21 
	    	Utilizator

denisa_21 
	    	Utilizator	    

mircea1986	                   

Intrebare: 
Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou,  aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
	                    mircea1986	                   

Intrebare: 
Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou,  aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)

vio_libra	                   

Buna ziua,
Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)
	                    vio_libra	                   

Buna ziua,
Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)

anca_2007	                   

Buna seara, nu stiu cat de ghinionist trebuie sa fii ca sa ti se intample asta. 
Azi ne-am ridicat de la distribuitor masina noua la care visam de mult, ... (vezi toată discuția)
	                    anca_2007	                   

Buna seara, nu stiu cat de ghinionist trebuie sa fii ca sa ti se intample asta. 
Azi ne-am ridicat de la distribuitor masina noua la care visam de mult, ... (vezi toată discuția)