Grama Cornel - Consultant fiscal 
	    	Consultant fiscal

Consultant fiscal	    

Consultant fiscal

Consultant fiscal	    

Stelikgl 
	    	Utilizator

Stelikgl 
	    	Utilizator	    

Ba da este ok pt norma de venit codul CAEN 7420 - Activităţi fotografice. In functie de judet , oras alegeti sa vedeti cat e norma de venit in judetul dvs .
[ link extern ]
 Stelikgl	                   

Bună ziua. Am un I.F. cu doi asociați , 50% și 50% , cod caen 7420. Am declarat 212 la norma de venit , dar la declarația fiecărui asociat în parte, la ... (vezi toată discuția)
	                    Stelikgl	                   

Bună ziua. Am un I.F. cu doi asociați , 50% și 50% , cod caen 7420. Am declarat 212 la norma de venit , dar la declarația fiecărui asociat în parte, la ... (vezi toată discuția)

anca david	                   

Ca pfa cod caen 7420 (activitati foto-video) cu norma pe venit stabilita de finante printr-o decizie de impunere anuala, doresc sa stiu daca am nevoie de casa ... (vezi toată discuția)
	                    anca david	                   

Ca pfa cod caen 7420 (activitati foto-video) cu norma pe venit stabilita de finante printr-o decizie de impunere anuala, doresc sa stiu daca am nevoie de casa ... (vezi toată discuția)

lucalis	                   

Buna ziua,
am si eu cateva intrebari legate de un PFA sau II:
 - doresc sa infiintez  II (intreprindere individuala) - cod CAEN: 7420 (activitati ... (vezi toată discuția)
	                    lucalis	                   

Buna ziua,
am si eu cateva intrebari legate de un PFA sau II:
 - doresc sa infiintez  II (intreprindere individuala) - cod CAEN: 7420 (activitati ... (vezi toată discuția)