avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF-ul a sechestrat bunurile mobile ale debitorului.
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF-ul a sechestrat bunurile mobile ale debitorului.

Buna ziua! ANAF-ul a sechestrat bunurile mobile ale debitorului, care intre timp a decedat. Sechestrul s-a pus pentru neplata cheltuielilor de judecată. Sunt mostenitorii obligati sa le achite?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua,un executor judecatoresc a pus sechestru pe bunuri ... dorupuia dorupuia Buna ziua,un executor judecatoresc a pus sechestru pe bunuri mobile a caror valoare depaseste cu mult valoarea creantei, fara a se face o evaluare a bunurilor ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei sume imprumutate nicky8011 nicky8011 Am imprumutat un ,,prieten,, cu o suma de banii.Am incheiat un contract de imprumut,menționez că contractul de imprumut s-a incheiat la notar,dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Plata debit sau cheltuieli de executare ? MariaPostolache MariaPostolache Daca am un spatiu comercial aflat sub sechestrul ANAF si platesc lunar o suma de bani pentru achitarea debitului + penalitati si cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)