avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale M a putei ajuta , va rog, sa imi spuneti ce documete ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

M a putei ajuta , va rog, sa imi spuneti ce documete trebuiesc ...

M a putei ajuta , va rog, sa imi spuneti ce documete trebuiesc pentru o prelungire sediu la un ONG. A avut un contract de inchiriere, care a expirat expirat de pe 15.06.2022 si acum i-am facut un contract de comodat.
In afara de contractul de comodat ce documente imi mai sunt necesare? imi trebuie Hotarare si cerere de inaintare pentru instanta?

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social ong buna ziua! care este procedura de ... Stefy26 Stefy26 Prelungire sediu social ONG Buna ziua! Care este procedura de prelungire a sediului social al unui ONG? Am primit doar răspunsuri diferite - ba ca se ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Expirare sediu social ong catapp catapp Buna ziua! Mi-am dat seama cu vreo 3 ani (!) intarziere ca sediul social al ONG-ului meu a expirat. Nu este posibila prelungirea lui retroactiva la aceeasi ... (vezi toată discuția)