avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cea de-a doua facultate la buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cea de-a doua facultate la buget

Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Am început o facultate cu durata de 3 ani în 2018, am fost admis pe un loc bugetat, iar în anul 2 am renunțat. Menționez că și anul 2 am fost tot la buget. În anul 2021 am început altă facultate tot de 3 ani, însă am fost admis pe un loc cu taxă. Este vreo șansă să trec la buget daca am media necesara?

Alte discuții în legătură

Student cu taxa sau fara taxa Nelica Nelica As dori sa ma ajute cineva sa lamuresc o problema. LEGE nr. 441 din 18 iulie 2001 stabileste:\"Art. 1. - Institutiile de invatamant superior de stat sunt ... (vezi toată discuția)
Buget sau taxa Alexander92 Alexander92 Bună ziua, Vă mulţumesc anticipat pentru răbdarea de a citi această întrebare. Aş dori să vă prezint o problemă mai deosebită, căreia aş dori ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate! ZeUs13 ZeUs13 Buna ziua!In momentul de fata urmez doua facultati:la una dintre ele sunt anul 2 la taxa(de mentionat pe primul l-am facut la buget),iar la cea de a doua sunt ... (vezi toată discuția)