Eu am fost azi la poliţia judeţeană şi mi-am scos cazierul judiciar pe care l-am ataşat la dosar (să fie acolo, just in case). Apoi am depus o cerere cu privire la datele din evidenţa operativă (având ataşate xerocopii cu rezultatele concursului respectiv cu hotărârea CSM în cauză), iar poliţistul de la intrare mi-a dat un număr de telefon interior al cuiva de la cazier. Am discutat cu acea persoană şi mi-a spus că nu se poate să îmi elibereze astfel de date, iar în două zile voi primi şi un răspuns oficial în acest sens. Oricum, eu am dus dosarul la parchetul de pe lângă tribunal, având ambele caziere, fără datele acelea din evidenţa operativă. Dacă voi primi în timp răspunsul poliţiei îl voi depune de asemenea, iar dacă nu ... asta e.
Măi, dar nu e nimeni care a avut examinarea medicală astăzi, să ne zică şi nouă cum decurg lucrurile?
si eu eram curioasa despre examinarea medicala, dar nimeni nu scrie nimic....:hm:
deci, ai depus asa dosarul....
atunci il depun si eu tot asa...inclusiv cu cazier judiciar
ai mai depus ceva in afara de CV, caracterizare, cazier fiscal si cazier judiciar?
Da, m-am tot gândit cum să fac şi am ajuns la concluzia că aşa ar fi mai înţelept - să fie totuşi ceva acolo.
Am mai depus un singur act - o xerocopie de pe certificatul de merit în serviciul militar, pentru că atunci când mi-am încheiat stagiul militar am primit un astfel de document în care sunt trecute lucruri frumoase referitoare la persoana mea. Dacă tot se verifică buna reputaţie, de ce nu? :D