carmen_miron 
	    	Utilizator

carmen_miron 
	    	Utilizator	    

crista76 
	    	Utilizator

crista76 
	    	Utilizator	    

gabonne8107	                   

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
	                    gabonne8107	                   

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)

Florin Dieac	                   

am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
	                    Florin Dieac	                   

am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)

ursuletz	                   

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
	                    ursuletz	                   

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)