avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Buna, se pare ca nimeni nu stie noutati depre numire, dar sunt foarte curioasa in ce localitati au fost cele 3 posturi (ulterioare) la procurori .Ma poate lamurii cineva, pt ca ma roade curiozitatea . Multumesc
Doua posturi au fost cele ramase de la repartitia iniţială, care cred că au fost Viseul de Sus şi Dragomiresti.
Postul suplimentat a fost la Miercurea Ciuc.
A cautat cineva propunerea legislativa de abrogare a art 33 alin 14 din legea 303/2004( ref interdictiei de transfer) eu nu reusesc sa o gasesc ; va rog postati un link....ma gandeam ca ar trebui sa ne organizam si noi si sa ne sustinem punctul de vedere... o sa mai discutam eventual la curs... cand s-a discutat sapt trecute in parlament propunerea prin care se intentiona sa se interzica jud si proc sa predea la univ din raza curtii in care profeseaza , lupascu a mers in parlament si a sustinut punctul de vedere al csm si propunerea a fost respinsa...cred ca trebuie sa ne organizam si sa nu ratam sansa asta...
apropos tot cautand pe site-ul camerei dep am vazut ca a facut ieri o propunere senatorul psd Gheorghe Marcu [ link extern ]
eu nu pot accesa linkul tau.
[ link extern ]
e vorba de propunerea PL-x 378/21.06.2010 postata pe site-ul camrei deputatilor

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)