avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de către ...

Bună seara! Se poate contesta o evaluare făcută de către angajator dacă nu este corectă și nici nu există dovezi pentru a susține ce s-a scris în evaluare? De asemenea, dacă mi-au fost încălcate drepturile, s-au încălcat și legi către ce autoritate pot face o sesizare?

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 8 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti ce sesizare sa faceti privind evaluarea , decat pentru savarsirea unor nereguli in activitatea angajatorului.
Evaluarea unui angajat în ce condiții se face? Nu ar trebui anunțat angajatul că este evaluat? Am fost evaluată fără sa știu și tot ce scrie în fișa postului are x că nu fac deși lucrez de aproape 2 ani în companie și avem și camere de supraveghere și se poate verifica cum îmi desfășor activitatea în timpul de lucru la muncă.

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti ce sesizare sa faceti privind evaluarea , decat pentru savarsirea unor nereguli in activitatea angajatorului.

~ Conținut șters la cerere ~
Regulamentul intern cuprinde dispozitiile privind criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie (se mentine postul in organigrama insa mutat pe o pozitie inferioara) Cami2022 Cami2022 Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Penalizari salariale fara acte rev3enge rev3enge Buna ziua, Sunt angajata de 2 ani in cadrul unei firme SRL ce este o franciza pt o soc de telecom franceza din tara.As dori cateva sfaturi cat mai concrete ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca Popescu_Ioana2014 Popescu_Ioana2014 Din greseala am luat acasa o fisa de evaluare. Se poate desface contractual de munca din acest motiv? Am incalcat vreo lege? Pot fi pedepsita penal pentru ... (vezi toată discuția)