avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru Foaia de Varsamant (Impozit Salarii) - ce data ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru Foaia de Varsamant (Impozit Salarii) - ce data a lunii ...

Pentru Foaia de Varsamant (Impozit Salarii) - ce data a lunii august sa pun? Este OK daca pun 18 august 2022?
Sunt Presedintele unei Asociatii de Proprietari si trebuie sa realizez Foaia de Varsamant pentru impozitul pe salariul femeii de serviciu - impozit care se plateste la Trezoreria Sector 3 Bucuresti - BS BASS BFNUASS - contributii asigurari - care ar fi regula dupa care sa pun data la Foaia de Varsamant? Intre 15-25 ale fiecarei luni?
Cel mai recent răspuns: Tudorionascu , utilizator 12:40, 3 Octombrie 2022
Puneti data in care doriti sa achitati si nu este nicio problema, dar daca tot mergeti la Trezorerie, mai intrebati pe-acolo...
Succese!
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Adam Grecu, utilizator
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retineri salariale din ianuarie 2018 Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru lucrari florina.ciochina florina.ciochina Sunt administratora unui bloc din sectorul 6 bucuresti si doresc sa stiu daca se mai fac conventii civile... Un pensionar din bloc ne-a rezolvat niste ... (vezi toată discuția)
Plati contributii emil4857 emil4857 se pot platii contributii ca si angajator de acum 3 luni de zile...daca da ...vreau sa stiu cum (vezi toată discuția)