avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto m-a amenintat ca ma bate si m-a injurat

Buna seara, va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac... am fost la un service auto autorizat sa schimb kit ambreiaj ei m-au sfatuit ca e mai bine sa al iau din dezmembrari (DE LA EI ) ca e original si eu am acceptat cu garantie 6 luni masina nu a fost reparata bine ...(pt.cine stie... se aude rulmentul presiune cand calci ambreiajul) am sunat la ei le-am spus problema si de atunci patronu a inceput sa vorbeasca urat...
Azi am dus masina inapoi in service adevarat era si din vina masini mai avea ceva defect(pompa ambreiaj) am stat 3 ore in curte si nu ma baga nimeni in seama am fost la patron in birou si iam zis ca stau degeaba si ma tot ocolesc angajatii si el a inceput sa ma injure si sa ma ameninte ca ma calca in picioare ca sunt la el in curte si el face legea ce trebuie sa fac in cazul???
Cel mai recent răspuns: alexbujie , utilizator 13:21, 10 Decembrie 2015
Aveti dovada reparatiei (facturi, chitante, bon de comanda) sau dovada amenintarilor (inregistrari, martori, etc)? Daca nu, nu prea aveti ce-i face.
Sa va mai zic ceva... am dus masina miercuri,joi m-am dus sa vad ce au facut la ea si atunci mi sa spus ca trebuie sa platesc macar jumate din suma... am platit jumate si eu atunci am cerut bon factura si deviz cred ca de acolo au inceput toate atunci mi sa dat doar un deviz semnat de o fata de acolo din birou fara stampila azi insa dupa ce ma amenintat iam zis ca o sa ma duc la anpc si mi-a facut toate actele facturi deviz si chitanta si bon fiscal
Daca detineti document de intrare in service,factura+garantie prestatie in service,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si in sesizare precizati concret pretentia dv
nu am nici o inregistrare dar era foarte multa lume si unul din mecanici era langa noi...
credeti ca o sa ai faca ceva opc-ul?
cand mi-a zis ca ma calca in picioare am sunat la 112 apel de urgenta a venit un echipaj si stiti ce mi-a spus?..." ce urgenta rea ma asta te omorase cineva... vrei sa-ti dam amenda? "
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)