avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Jurisprudență pentru o acțiune în pretenții - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Jurisprudență pentru o acțiune în pretenții - daune imobil

Caut jurisprudență pentru o acțiune în pretenții pentru repararea unui prejudiciu imobiliar. S-a încheiat un contract de promisiune vânzare-cumpărare, iar predarea s-a făcut la încheierea acestuia, totodată fiind achitat și avansul. Contractul de vânzare-cumpărare nu a mai fost perfectat, între timp s-a prescris acțiunea în pronunțarea uni hotărâri care să țină loc de contract. Promitentul-cumpărător a părăsit locuința, însă a deteriorat-o. Cum pot să găsesc jurisprudență pentru o astfel de acțiune? Care ar fi cuvintele cheie? Am căutat pe ROLII "pretenții", dar sunt sute de mii de cauze și nu am găsit.

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Promisiune prescrisa adita25 adita25 A fost incheiat actul de promisiune cu avans intre parti pentru imobil(rude prin alianta),fiind trecut un pret foarte mic de catre cumparator promitent,(pentru ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)