Buna ziua,
Am postat mai devreme un topic, nu imi apare salvat, nu inteleg de ce.
Repostez pe scurt o intrebare:
In cazul unui contract CASCO, dupa reparatie nu mi s-a dat dreptul de a pastra o piesa(o janta deteriorata usor care a fost inlocuita).
Prin conditiile generale nu am gasit vreo mentiune, service-ul si inspectorul de daune sustin ca piesa se caseaza si nu mi se da dreptul sa o pastrez.
Din ce cred, piesa , fiind parte a masinii, proprietate personala, chiar si avariata este proprietatea mea. Nu gasesc vreo referire sa se faca un transfer de proprietate catre asigurator, chiar daca a fost inlocuita.
Sunt indreptatiti sa o pastreze sau e un abuz?
Cei din service mi-au zis ca s-au facut fraude multe si asiguratorii prefera asa.
Pentru mine, cand nu voi mai avea casco peste X ani, poate imi va fi de folos ca sa am acea piesa (macar de rezerva) decat nimic(defectul e mai mult estetic, mai mult a insistat agentul constatator sa o schimbe).
Aprecizez orice sfat.
Va multumesc anticipat!
Casco, refuz plata
mirceal
speta: masina mea sufera o avarie la 2 roti (2 anvelope +1 janta). Asiguratorul elibereaza autorizatie de reparatie si deviz cu acceptul de reparatie si ... (vezi toată discuția)
Rea vointa?
viorel 33
Bună ziua. Pe data de 01.12.2019 mi-a fost lovită masina in parcare. Am făcut intelegere amiabilă. In data de 3 am dus masina la un service agreat de ... (vezi toată discuția)