avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general leasing BCR Leasing IFN .... înregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

leasing BCR Leasing IFN .... înregistrare

Bună seara
Va rog daca puteți să mă ajutați intr o speta: firma a achiziționat o autoutilitară prin Bcr Leasing IFN SA .
Am doar un scadențar la contract...BCR nu emite facturi lunare de rate pt respectivul contract ci doar niste notificări lunare iar rata o ia direct din cont. Nici pt avans nu am factura. Care sunt înregistrările contabile la acest tip de contract? Cum îmi dau seama cat mai am de platit in prezent până la închiderea leasingului?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrari contul 167 - leasing gabi.b gabi.b In urma inregistrarilor lunare a facturilor de leasing soldul creditor al contului 167 a ajuns pe 0. Mai am 2 facturi de inregistrat deoarece mai sunt 2 luni ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar porsche violeta_nuky violeta_nuky Buna seara, ma confrunt cu o mare problema .Am un leasing financiar intern leasing Porsche. Lunar vine factura doar cu rata si dobanda calculate la curs eur ... (vezi toată discuția)
Leasing auto vioviod vioviod In mai am incheiat un contract le leasing financiar si am achitat o prima parte din avans. Am facut inregistrarile la cursul istoric din contract. 1. La ... (vezi toată discuția)