avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA SEARA , AM O INTREBARE SI MULTUMESC ANTICIPAT ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA SEARA , AM O INTREBARE SI MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS ...

BUNA SEARA , AM O INTREBARE SI MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS
Anul acesta am cumparat un teren intravilan care in fata acestuia este o statie de autobuz contruita de primarie acum 10 ani ,ce se afla in totalitate pe acest teren dar fara autorizatie de contructie (de ce spun fara autorizatie) petru ca in momentul vanzarii_cumpararii la cadastru a zis ca nu exista nici o constructie ,nici pe proprietatea mea nici pe domeniul public adica nu exista , cCe pot face pentru daramarea aceste constructii care dealfel este un focar de infectie si nu mai este utilizata pentru ca, consiliu judetean a facut mai intrun lateral alta tentativa de statie pe domeniu public care in realitate nu ma deranjeaza

Alte discuții în legătură

Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie informer197 informer197 Am construit o locuinta fara autorizatie pe un teren extravilan care e la limita celui intravilan. Au fost cei de la Urbanism de la Consiliu Judetean si mi-au ... (vezi toată discuția)
Acord de mediu desfiintare constructie seneca399 seneca399 Undeva,in mediul rural,cineva are niste anexe gospodaraeti construite in urma cu 40-50 de anisi doreste sa le desfiinteze.Primaria i-a solicitat, pe langa alte ... (vezi toată discuția)