avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suprataxare contracte part-time persoane cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suprataxare contracte part-time persoane cu dizabilitati Am ...

Suprataxarea contrctelor part-time persoane cu dizabilitati

Am gasit mai multe intepretari ale exceptiei de la suprataxarea contractelor part-time (OUG 16-2022) in ceea ce priveste
persoanele cu dizabilități sau alte categorii de persoane cărora prin lege li se recunoaște posibilitatea de a lucra mai puțin de 8 ore pe zi;

Rugamintea mea este daca poate cineva sa ma lamureasca daca exceptia de la suprataxare se aplica tututor persoanelor incadrate intr-un grad de handicap care au contract part time, indiferent de gradul de handicap?

Alte discuții în legătură

Dacă un salariat cu contract part time câștigă sub salariul ... Luminita1! Luminita1! Dacă un salariat cu contract part time câștigă sub salariul minim brut pe țară și este o persoană cu certificat de handicap, cum se calculează ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale persoana cu handicap incadrare cu 4 ore (conform ... contdt contdt Taxe salariale persoana cu handicap incadrare cu 4 ore(conform certificatului de handicap poate sa munceasca doar 4ore) , in acest caz angajatorul plateste ... (vezi toată discuția)
Scutire prag minim cas si cass anastancu anastancu Legat de modificarile aduse de ordonant 4/iulie 2017: 1. - persoane cu dizabilitati = persoane cu grad de handicap? 2. - scutirea se aplica doar in cazul in ... (vezi toată discuția)