avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Situatia este urmatoarea: am avut 3 popriri ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Situatia este urmatoarea: am avut 3 popriri pe cont ...

Buna ziua
Situatia este urmatoarea: am avut 3 porpriri pe cont bancar. BEJ au trimis adrese de ridicare in 16.06.2022(aceasta fiind achitata intrgral) si prntru celelalte 2 in 8.07.2022. Banca a continuat sa-mi faca poprire 1/3 din venit in 14.07.2023 si 1/2 din venit in 13.08.2022 . In tot acest timp le-am explicat si aratat ca exista adrese de ridicare..insa raspunsul a fost "o sa verificam" Dupa multe vizite la banca si telefoane la BEJ sa descoperit ca un angajat al bancii a gresit cand a introdus in sistem popririle.
As dori sa cunosc daca cele enumerate mai sus constituir bazele pentru un proces civil pentru recuperarea sumelor platite in mod abuziv si de ce nu chiar plangere penala pentru ca banca a incasat niste comisioane in urma tranzactiilor abuzive plus ca eu din cauza neglijentei lor a trebuit sa ma imprumut la terti,nu am mai put sa-mi onorez alte obligatii finaciare.

va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Lavykryss Lavykryss Buna ziua Am 2 popriri pe salariu de la aceeasi banca 1)nr dosar 1516 cu suma de 3042,47 reprezentand urmatoarele conform adresei de infiintare ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. In anul 2008 am incheiat un contract de imprumut cu o banca, pentru un cerdit de ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)