avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. Tatal ...

DREPTURI SOTIE PENSIONAR DECES SOT PENSIONAR
Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. Tatal meu a decedat de curand la varsta de 90 de ani. Beneficia de pensie, ajutor de refugiat si mai primea o pensie de handicap fiind incadrat in gradul I de invaliditate. Mama in varsta de 84 de ani supravietuieste, dar este imobilizata la pat neputand sa se deplaseze decat cu cadrul. In prezent beneficiaza de o pensie de 1400 de lei si de curand a primit si suma de 350, ajutorul pentru refugiati. Daca se poate sa-mi indicati ce fel de ajutor mai poate primi. Mentionez faptul ca in urma decesului au rezultat 3 urmasi. Eu, in varsta de 51, fratele meu de 65 de ani si mama. Toti suntem pensionari. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
Daniel1971, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi sotie pensionar deces sot pensionar buna ziua! as vrea ... Daniel1971 Daniel1971 DREPTURI SOTIE PENSIONAR DECES SOT PENSIONAR Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. Tatal meu a decedat de curand la varsta de 90 de ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sot cu handicap RazM RazM Buna ziua, as dori sa pun o intrebare poate ma poate ajuta cineva. Tatal meu a murit de curand la 61 de ani. Mama are 56 de ani, handicap de gradul 1 din ... (vezi toată discuția)
Pensie de mostenitor pentru o persoana cu handicap psihic jewelled jewelled Sora mea este o persoana cu handicap psihic accentuat, cu o pensie de 600 lei si in varsta de 38 ani. In urma decesului mamei noastre poate beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)