Sunt practici incorecte in urmatoarea situatie?Gasesc anunt pe siteul agentie,sun la agentie ,se confirma anunțul ,iau legatura cu agentul,stabilim data si ora de vizionare.Ne intalnim in parcare,imi cere buletinul ,face o poza si-mi spune semnati ptr vizionare pe telefonul lui.Eu ptr ca am mai fost in situatia de a semna,dar pe suport de hartie ptr vizionare si am vazul continutul,semnez,fara sa cer sa citesc,mizand pe profesionalism.(sunt si camere in zona)Vedem locul,hotaram da i-i comunic ce am nevoie ptr credit si asteptam confirmarea telefonica a vanzatorului ptr antecontract.Plecam spre sediul,pe drum spre agentul spune ca vanzatorul dorește sa mareasca pretul,dar daca noi il vrem este pretul confirmat de agentie prin callcenter si de agent telefonic.Pe site nu scrie ca pretul nu este cert ,ca este negociabil ci ca este verificat anuntul de agent.La sediu asteptam 2h ,dupa care agentul imi da sa semnez o oferta unilaterala la care -mi solicita si garantie ca ma oblig sa -l cumpar la pretul stabilit si ca urmeaza sa ma sune ptr data antecontractului.Pe drum spre casa constat ca anuntul fusese postat si pe alte siteuri de profil,la acelasi pret si abia dupa 2 telefoane la callcenterul agentiei ,respectiv la agent dispare si anunțul ptr care am platit garanția (cam 3h dupa platap.Acasa pe mail constat ca de fapt contractul de vizionare ,era de fapt de intermediere,avea 5 pagini ,care nu -mi fusesera puse la dispozitie ptr citire (agentul sustine ca este acelasi lucru si clar nu este) ,astept 7 zile in care agentul tot amână sa confirme data semnarii antecontractului pe motiv ca vanzatorul nu -i raspunde si ma trezesc dupa cele 7 zile ,ca pretul a crescut cu 15%.Eu ii cominic ca este prea mult si reușesc sa iau legatura cu vanzatorul care reduce cresterea prețului la 7%,comunic agentului ,acesta ma suna iarasi imi spune ca a obținut un pret cu 1000€ mai mare decat al meu,repet mai mare,dar ca poate obtine o reducere cu 500.Vanzatorul doreste ca el sa aiba in mana exact pretul obtinut de mine,iar agentul incearca sa-mi puna in contract si comisionul vanzatorului ,gen comision la comision.Cand ii solicit sa -mi spuna exact drepturile mele contractuale se face ca ploua si cand ii comunic ca sunt dispusa sa platesc pretul vanzatorului dar vreu reducerea la 1/2 a comisionului imi spune ca nu se poate.Cu alte cuvinte nu respecta pretul afișat si verificat,pe principiul ca orice preț este negociabi,desi in anunț nu scrie nimic,dar este trecut in contractul semnat in parcare ca eu declar ca este negociabil,desi el nu comunica nici astfel de clauze ,nici durata si sustine ca intermedierea este acelasi lucru cu vizionarea.