avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua Societatea noastra are codul caen 1089. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua Societatea noastra are codul caen 1089. Principala ...

Buna ziua
Societatea noastra are codul caen 1089. Principala materie prima achizitionata este miere de albine. Activitatea societatii consta in urmatoarele operatiuni: mierea este dezumidificata, decrisatlizata, filtrata, omogenizata iar apoi ambalata la borcan, ce urmeaza a fi vandut ca materie finita. Fiecare produs si etapa are o fisa tehnica, iar produsele sunt verificate uterior de catre DSVSA. Cifra de afaceri depaseste pragul de 80% din totalul cifrei de afaceri. In aceste conditii beneficiem de facilitatile care se aplica industriei alimentare conform noii legi?

Alte discuții în legătură

Agent de munca temporara vs utilizator in domeniul constructiilor marlenah marlenah Buna ziua, Suntem un agent de munca temporara si vrem o clarificare legata de urmatoarele prevederi: -Potrivit OUG nr 114/2018, angajatorii care ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de ... Lavy.P Lavy.P Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de inchiriere a utilajelor de construcții cu deservent se încadrează în codul Caen 4399 și ... (vezi toată discuția)
Cod caen – contract de comision. pfa – microintreprindere. mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua, In paralel cu job-ul la o firma privata, desfasor ca si PFA o activitate ce consta in: - Societati din Franta imi transmit documentatia – ... (vezi toată discuția)