avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera de supraveghere in vizorul ușii sau deasupra - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera de supraveghere in vizorul ușii sau deasupra - bloc apartamente

Buna ziua,

Doresc sa montez o camera de supraveghere in vizorul ușii de apartament. Menționez ca aceasta va 'bate' spre 2 apartamente de vis-a-vis si de aceea iau in calcul si montarea unei camere deasupra ușii. Puteți sa-mi spuneți daca sunt posibile cele 2 variante conform reglementarilor updatate? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 25 August 2022
Conform normelor GDPR este indicat sa surprindeti cit mai mult doar proprietatea dvs. si cit mai putin din a vecinilor.
Ca sa nu mai apara discutii cu cei care sustin ca se pot instala oricum camere/sisteme de supraveghere individuale la bloc
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de filmat pe casa scarii Dorin_33 Dorin_33 Buna ziua, Locuiesc la bloc, vecinul de vis-a-vis si-a instalat o camera de supravegheat care bate pe casa scarii si pe usa apartamentului meu. La momentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este legala montarea unei camere de supraveghere pe ... BiancaR3 BiancaR3 Buna ziua! Este legala montarea unei camere de supraveghere pe scara blocului de catre un singur locatar (in dreptul usii lui)? (vezi toată discuția)
Autorizatie camere supraveghere apartament bloc Gigi-55 Gigi-55 Stau la bloc la parter, si vreau sa montez camere cu inregistrare, una la geamul din dormitor, si una la usa sa vad cine suna, sau cine forteaza in lipsa mea, ... (vezi toată discuția)