avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera de filmat pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera de filmat pe casa scarii

Buna ziua,

Locuiesc la bloc, vecinul de vis-a-vis si-a instalat o camera de supravegheat care bate pe casa scarii si pe usa apartamentului meu. La momentul respectiv i-am dat acordul, insa acum nu mai doresc sa fiu eu sau familia filmati. I-am comunicat asta si a refuzat sa o dezinstaleze.
Ce pot face in acest caz?

Multumesc in avans
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:23, 27 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E simplu, faceti o reclamatie la autoritatea ce se ocupa de GDPR :
[ link extern ]
Instalarea unei camere video pentru uz personal este conditionata, in principal, de pozitionarea cit mai stricta astfel incit perimetrul supravegheat sa reprezinte doar proprietatea sa individuala, respectiv usa de la intrare in apartament.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
latka, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Pot face asta si daca in momentul cand si-a instalat camera am dat acordul? (I-am spus de mai multe ori de atunci personal ca nu mai doresc sa aibe camera de filmat, sau sa o puna doar spre usa lui, nu indreptata spre usile noastre).
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
Dorin_33, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti fara probleme, specificati ca acordul vi l-ati dat inainte de montaj, ati vazut dupa ce a iesit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru instalare camere de supraveghere la boc, trebuie acceptul ... Dorinateodora Dorinateodora Pentru instalare camere de supraveghere la Bloc, trebuie acceptul tuturor locatarilor? (vezi toată discuția)
Camera-vizor Dan Stroescu Dan Stroescu As vrea sa montez in dreptul usii de intrare in apartament un sistem care cuprinde un senzor de mișcare care aprinde niste leduri plus un telefon vechi care ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere in vizorul ușii sau deasupra - bloc apartamente Alternosferul Alternosferul Buna ziua, Doresc sa montez o camera de supraveghere in vizorul ușii de apartament. Menționez ca aceasta va \'bate\' spre 2 apartamente de vis-a-vis si de ... (vezi toată discuția)