avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Cand tatal trebuie sa si ia copilul la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, ...

Buna ziua. Cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, el este obligat sa ii asigure copilului in timpul transportului gen haine, mancare, medicamente, pampers si ce mai e nevoie? Eu ca mama sunt obligata sa ii dau copilul imbracat, cu mancare, cu medicamente, pampers si ce are nevoie? Mi se pare normal odata ce tatal are pretentia de custodie comuna si sa o ia la domiciliul sau sa ii asigure si cele.necesare, nu sa o ia cu toate de a agata..sa nu cheltuie nimic ( partea cu masina persoanal, combustibil nu e problema mea si nu se pune, poate merge si cu trenul, aubotuzul)
si daca procedati asa, credeti ca ii face bine copilului sa mearga in chiloti si fara nimic la tata, doar ca vi se pare ca el cheltuie prea putin?
Chestiunea este interesanta.
Tatăl trebuie sa cumpere haine dacă copilul nu are decât un rand.
Mâncarea este în sarcina exclusiva a tatălui în acea perioadă.
Plateste pensie alimentara?
Daca da... eu zic ca ar trebui sa-i asigurati macar mancarea si hainele pe ziua cand i-a copilul, mai departe sa se descurce...
Asta daca relatiile sunt atat de reci și nu exista intelegere...
Pensia de întreținere nu vizează și aceasta perioada.
Tatăl ar trebui sa cumpere cele necesare și apoi le refoloseste.Hainute, etc.
Ar fi bine sa o rezolve amiabil căci copilul creste și trebuie alte hăinuțe...

La mâncare nici nu se poate discuta ca mama sa ii întrețină pe amândoi în perioada de vizita.
Fata urmeaza tratamente ce trebuiesc luate zilnice..tatal cand ia il pot instiinta ce tratamente are nevoie si sa i cumpere sau eu trebuie sa i dau tratamentele din locuinta mea?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli întreținere copil: sunt obligată să îi cumpăr cele necesare (gen pastă dinți, periuță, haine de bază etc) pentru uzul de la domiciliul tatălui? Oana V. Oana V. Buna ziua. Sunt divortata de 3 ani iar minorul are domiciliul la mine, autoritatea fiind comuna. Ne-am inteles asupra tuturor aspectelor si am incheiat ... (vezi toată discuția)
Am castig de cauza sau voi fi anchetat penal? Iulian1313 Iulian1313 Buna seara, Daca am parasit locuinta fiindca tatal sotiei mele m-a dat afara in miez de noapte este abandon familial sau nu? Ea a ramas impreuna cu copilul de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tudor_mihai tudor_mihai Actualmente platesc o pensie alimentara stabilita la min pe economie. Din februarie voi avea un alt copil si voi ramane in concediu de ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)