avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada de sase ...

Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada de sase luni de proba in anul 1992 aceasta perioada nu trebuia inscrisa in cartea de munca? Eu am ramas si dupa aceasta perioada ca si angajat permanent.si in CM s-a inregistrat de la data angajarii permanente. Multumesc
Cel mai recent răspuns: unni , utilizator 11:11, 3 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primitun exemplar din contractul de munca in acea perioada de 6 luni?
Nu exista in 1992 perioada de proba de 6 luni ... probabil ati avut c.i.m. pe durata determinata.
Multumesc pentru raspuns! Da, l-am gasit. Intrebarea este " mai pot face ceva dupa atata timp?"
Multumesc pentru raspuns! Contractul pentru cele sase luni are titlul" Contract de prestari sevicii" El contine datele de identificare ale angajatorului si ale mele, data incheierii lui si intervalul de timp. Din c/v muncii prestate se mentioneaza ca se va scade impozitul care se varsa la buget. Contractul este semnat de ambele parti si stampilat. Revin la intrebarea de baza - de ce nu este mentionat in CM?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acel contract nu va conferă vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Carnet de munca neprimit la data angajarii noiembriesm noiembriesm Buna ziua. La data angajarii nu s-a adus carnetul de munca si nici pana la data plecarii. Dupa 6 luni persoana in cauza pleaca. In situatia data eu ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vă rog mult sa îmi dați o informație, dacă este ... Magda Buda Magda Buda Buna seara! Vă rog mult sa îmi dați o informație, dacă este posibil.. Doresc sa cumpăr vechime in munca pentru perioada 1992-1997, deoarece mi s a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la pensionare, dupa desfiintarea cartilor de munca ruxyradu ruxyradu As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru justificarea vechimii in munca si a salariului aferent, pentru perioada de dupa desfiintarea cartii de munca. (vezi toată discuția)