Buna ziua.Tatal are dreptul de a lua minorul de la mine maine.Problema este ca minorul azi noapte a facut febra,vomita si tuse,astazi am fost la dr și este sub tratatament,copilul este febril,bu Am sunat tatal sa i zic ca copilul este bolnav si nu poate sa îl ia de data aceasta . Programul de vizitate este de doua ori pe săptămâna de sâmbătă pana duminica , neprecizând care sâmbătă din luna .. se poate întâmpla ceva dacă vine acum fiind abia in 2? Practic mai are 3 weekenduri in care ar putea sa îl ia . Poate sa îmi facă legal vreun rău ?
Asta am făcut deja dar el insista ca vine mâine sa o ia . O alta problema , mi-a făcut o procura sa pot pleca la bunica minorului in Italia , având in vedere situația ca nu vreau sa ii dau copilul bolnav in vizita , a zis ca anulează procura . Am vreo cale de izbânda in instanța ? Am cumpărat deja biletele de avion imediat ce mi-a făcut procura .
va salut domnule avocat! am si eu o intrebare daca mama sa stabilit cu minorul in alta tara si nu imi respecta programul de vizita pe care il am cu minorul am vreo sansa de a o trage la raspundere? ve multumesc pentru un eventual raspuns.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
O sa vadă copilul și dacă e rău nu cred ca îl va lua.
Daca are febra e absurd sa îl ia.
Ii luați temperatura în fata lui.
Custodie comuna
doru 40
salutare! am si eu o nelamurire.. luna trecuta( in martie) am terminat cu asa zisul divort de fapt am stat in concubinaj.. am fost dat in judecata se fosta ... (vezi toată discuția)