avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important !Tatal are dreptul de a lua minorul de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important !Tatal are dreptul de a lua minorul de la mine maine.Problema ...

Buna ziua.Tatal are dreptul de a lua minorul de la mine maine.Problema este ca minorul azi noapte a facut febra,vomita si tuse,astazi am fost la dr și este sub tratatament,copilul este febril,bu Am sunat tatal sa i zic ca copilul este bolnav si nu poate sa îl ia de data aceasta . Programul de vizitate este de doua ori pe săptămâna de sâmbătă pana duminica , neprecizând care sâmbătă din luna .. se poate întâmpla ceva dacă vine acum fiind abia in 2? Practic mai are 3 weekenduri in care ar putea sa îl ia . Poate sa îmi facă legal vreun rău ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:10, 30 Septembrie 2022
Nu are ce rau sa va faca,ii trimiteti mesaj pe mail sau whatsapp ca minorul.e bolnav anexati actele medicale si gata..
Asta am făcut deja dar el insista ca vine mâine sa o ia . O alta problema , mi-a făcut o procura sa pot pleca la bunica minorului in Italia , având in vedere situația ca nu vreau sa ii dau copilul bolnav in vizita , a zis ca anulează procura . Am vreo cale de izbânda in instanța ? Am cumpărat deja biletele de avion imediat ce mi-a făcut procura .
O sa vadă copilul și dacă e rău nu cred ca îl va lua.
Daca are febra e absurd sa îl ia.
Ii luați temperatura în fata lui.
va salut domnule avocat! am si eu o intrebare daca mama sa stabilit cu minorul in alta tara si nu imi respecta programul de vizita pe care il am cu minorul am vreo sansa de a o trage la raspundere? ve multumesc pentru un eventual raspuns.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

O sa vadă copilul și dacă e rău nu cred ca îl va lua.
Daca are febra e absurd sa îl ia.
Ii luați temperatura în fata lui.

Puteti depune o plângere penală.
Depinde ce scrie în hotărârea instantei.

Scris din București 2022

Alte discuții în legătură

Trecere frontiera cu minor mara2017 mara2017 Buna ziua. In urma divortului fiul nostru a ramas in custodia mea. Tatal are program de vizita sambata SAU duminica, in prima si a treia saptamana din ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna doru 40 doru 40 salutare! am si eu o nelamurire.. luna trecuta( in martie) am terminat cu asa zisul divort de fapt am stat in concubinaj.. am fost dat in judecata se fosta ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort in anglia lauragabriela2004 lauragabriela2004 Buna ziua! Ma numesc Laura.Acum 1 saptamana am primit hotararea de divort-eu casatorindu-ma aici in Anglia si tot aici am rezolvat cu divortul. As vrea sa ... (vezi toată discuția)