avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot să obtin acte pe 0,5 ha teren arabil cumpărat cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot să obtin acte pe 0,5 ha teren arabil cumpărat cu chitanță de mână în anul 2005 ??

Am cumpărat 0,50 ha teren arabil în anul 2005 cu chitanță de mână de la o persoană care și el cumpărase acel teren tot cu chitanță de mână. Este pe ROL la primărie pe numele meu și din 2005 am plătit impozitul pentru acest teren. Pot face acte pe acest teren ?? Care sunt pașii și cât ar costa ?? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare teren manyack manyack in anul 2001 unchiul meu a \"vandut\" dreptul de folosire \"1 ha teren arabil din mostenirea familiei ( fiind 8 frati, mostenirea nefind dezbatuta ) unui ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit; vanzare parcela cu o chitanta de mana Situatia e destul de incalcita. Am un teren arabil de 6,7 ha in Buzau. Parintii mei au decedat si l-am mostenit eu. Inca de cand era mama mea in viata, a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se fac intabularile ? rolex rolex 3 persoane titulari ai unei suprafete de 2 ha au vandut cu chitanta la primarie in anul 1993 in baza adeverintei de punere in posesie unei persoane B aceasta ... (vezi toată discuția)