avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. Am o intrebare referitoare la taxele pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. Am o intrebare referitoare la taxele pentru un PFA. ...

Buna ziua. Am o intrebare referitoare la taxele pentru un PFA. Impozitul pe venit se calculeaza 10% din venitul net ( venitul brut - (cheltuieli+deduceri)) sau din venitul brut ? As dori sa imi calculez astfel incat in primul an sa nu platesc cas si pensie pentru ca deja angajatorul mi le plateste. Nu as dori sa ating pragul de 12 salarii brute si as vrea sa deduc o mare parte din cheltuieli. Va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa anonim anonim Intrebarea este extrem de generala si raspunsul de mai sus este tot general. Daca doriti un raspuns detaliat prezentati starea de fapt cu care va confruntati ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit + venituri din chirii. cum se impoziteaza? SpF2016 SpF2016 Sunt inregistrat ca PFA cu norma de venit. Platesc si contributii la CAS si CASS. As vrea sa dau un apartament in chirie (pe termen lung, nu in scop turistic) ... (vezi toată discuția)