avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pretul unui divort in Bucuresti Buna ziua. Am facut o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pretul unui divort in Bucuresti Buna ziua. Am facut o cerere ...

Pretul unui divort in Bucuresti

Buna ziua.
Am facut o cerere de divort in instanta, sotia a facut intampinare si ni s-a stabilit data primei infatisari pe 22 luna aceasta.
Am luat legatura cu un numar de avocati (sotia cere respingerea divortului in baza unor dovezi jumatate false) si mi s-au prezentat mai multe onorarii, diferentele intre ele fiind uriase (cel mai mic 800ron, cel mai mare peste 4000).

Care este motivul oare? Este cel care cere 800ron neexperimentat? Umfla pretul cel cu 4000?

Sunt deschis si la colaborari cu avocati cu experienta in domeniu.

Multumesc anticipat!
Depinde de complexitate.
800 lei imi pare ceva de acum multi ani.Este posibil sa fie avocati neexperimentati sau sa mai ceara bani ulterior.
4000 lei poate fi mult daca nu sunt probleme deosebite.
Depinde si de numarul de termene.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu conteaza pe ce motiv cere repingerea cererii, ci mai mult conteaza ce motive aveti dvs de divort. Daca nu aveti motive seriase sau nu le.puteti proba, riscati sa ramaneti însurat
Probleme grave psihiatrice, abuz fizic si emotional asupra celorlalți 2 membri ai familiei (sot si copil major), nu are serviciu de 12 ani si refuza sa caute sau sa ceara pensie de handicap, lipsa totala a respectului si legaturii emotionale normale intr-o casnicie, etc.

gi-jane2 a scris:

Nu conteaza pe ce motiv cere repingerea cererii, ci mai mult conteaza ce motive aveti dvs de divort. Daca nu aveti motive seriase sau nu le.puteti proba, riscati sa ramaneti însurat

Multumesc!
Problemele sunt in mare urmatoarele: probleme grave psihiatrice, abuz fizic si emotional asupra celorlalți 2 membri ai familiei (sot si copil major), nu are serviciu de 12 ani si refuza sa caute sau sa ceara pensie de handicap, lipsa totala a respectului si legaturii emotionale normale intr-o casnicie, etc.

Sotia a facut intampinare de respingere pe motiv de boala (ulcer si niste probleme la bila, nimic major)

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde de complexitate.
800 lei imi pare ceva de acum multi ani.Este posibil sa fie avocati neexperimentati sau sa mai ceara bani ulterior.
4000 lei poate fi mult daca nu sunt probleme deosebite.
Depinde si de numarul de termene.

Este greu de spus cum se va derula procesul.
Aveti ceva motive dar nu va fi simplu...
Este un gen de proces atipic, ceea ce nu prea le place la judecatoare...fiind femei in mare parte...
Este si aceasta o mare problema...
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Declarare probleme psihice in urma unui divort ? claudiaaa_g claudiaaa_g buna, sunt interesata daca o parte doreste sa divorteze si intre timp s-ar razgandi, ar putea cealalta parte sa ceara expertiza psihologica incat sa declare ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj la judecatorie geodoinel geodoinel buna ziua,am fost insurat iar dupa 7 luni de casnicie,fosta sotie s-a intors la vechile obiceiuri nu tocmai ortodoxe si am cazut de comun acord sa divortam,am ... (vezi toată discuția)
Divorț în instanță Elena Anamaria Elena Anamaria Bună ziua! Am mare nevoie de niște sfaturi în legătură cu divorțul. Sunt căsătorită de peste 2 ani dar nu ne mai înțelegem deloc bine (certuri, ... (vezi toată discuția)