avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara....Eu și soțul detinem un srl ,momentan ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara....Eu și soțul detinem un srl ,momentan deesfășurăm ...

Bună seara,eu și soțul deținem un srl ,momentan deesfășurăm activitatea de coafor ,frizerie și alte activități în acest domeniu..soacra este frizerita plus alte 3 fete angajate ,eu administrator dar primesc și indemnizația de creștere copil...cum as putea sa fac ca soacra sa primească pensie anticipat și sa stea și în frizerie legal ????ca asociat poți munci fara contract de munca??

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil vioviod vioviod Ca persoana fizica am contract de asigurare incheiat cu casa de Pensii. Acum primesc indemnizatie pt. cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil simonasn simonasn buna seara am si eu nevoie de ajutor daca se poate...momentan detin o ii pe numele meu dar ne dorim un bebe iar sotul meu nu lucreaza am putea cumva sa inchid ... (vezi toată discuția)
Fiind in concediu de ingrijire a copilului, pot fi administratorul unui srl-d? sara1985 sara1985 Buna, Sunt in concediu de crestere a copilului pana in 13 august. Dorim sa infiintam un SRL-D. Poate acesta fi pe numele meu sau mai bine pe numele ... (vezi toată discuția)