avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transformare Cabinet Medical Indfividual in SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transformare Cabinet Medical Indfividual in SRL

Un Cabinet Medical Indfividual, are mai multe contracte de leasing pe diferite aparate medicale. Contractele de leasing sunt în ultime etape de plată.

Întrebare:
1.În cazul transformării în SRL, se poate introduce în capitalul social al acestuia, în momentul constituirii SRL-ului, aceste bunuri mobile?
2.Se poate introduce în capitalul social al acestuia, în momentul constituirii SRL-ului, numai valoarea achitată, din aceste bunuri mobile?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:43, 11 Septembrie 2022
se aduc aport la capitalul social al SRL-ului la valoarea stabilita de un evaluator sau valoarea de piata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Aport teren la capitalul social Ioanalolu Ioanalolu Bună seara. În 2015-2016 am fost dezvoltator imobiliare, persoană fizică înregistrată în scop TVA ( ... (vezi toată discuția)
Capital social mihaigaby mihaigaby Cum se introduce un teren in capitalul social al unei firme? Trebuie vindut firmei? Trebuie evaluat inainte? Se poate introduce asa si evaluat dupa aceia ... (vezi toată discuția)