avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs cu Lilial ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs cu Lilial ...

Recent am cumparat un produs ce contine ca ingredient Lilial ,substanta ce a fost interzisa incepand cu 01.03.2022 deoarece afecteaza fertilitatea
In conditiile in care eu incerc sa raman insarcinata.
Pe langa reclamatie,pot cere daune morale?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
Roxana.Pop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Victor , utilizator 22:08, 12 Septembrie 2022
Nu cumva trebuia să vă informați înainte de a cumpăra produsul?
Este una a cumpăra produsul este altceva a folosi produsul, este altceva a folosi o parte din produs și total altceva a folosi întreg produsul...! Aveți dovada că, erați fertilă, înainte de a folosi produsul? Aveți martori că, ați folosit produsul?

Calmați-vă, cu daunele morale, că, se întorc acțiunile împotriva dvs.!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces daune morale fara martori fldan fldan Speta: X (un mare procesoman) depune impotriva lui Y plangeri repetate si mincionase la Politie, primarie, etc. Aceste plangeri contin cuvinte jignitoare la ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu și-a vândut telefonul unei persoane care a recuperat și distribuit poze nud cu mine. am câteva date ale celui care a făcut asta, ce pot să fac? monicamon monicamon Buna, De o saptamana ma confrunt cu o problema. Recent prietenul meu a vandut un telefon unei persoane. Dupa cateva zile persoana respectiva a inceput sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am casatorit recent, dar dupa o cearta cu sotul ... Dianapop6898888 Dianapop6898888 Buna ziua, M-am casatorit recent, dar dupa o cearta cu sotul am ajuns la concluzia sa divortam, dreptat urmare mi-a facut bagajul si mi-a luat cheile de la ... (vezi toată discuția)