avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,am și eu nevoie de un sfat de la oamenii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am și eu nevoie de un sfat de la oamenii pricepuți,problema ...

Bună ziua,am și eu nevoie de un sfat de la oamenii pricepuți,problema mea fiind următoarea
In urma cu câteva zile am primit un mesaj pe o platformă de socializare de la o persoana care pretinde că se ocupă cu bilete la pariuri sportive in schimbul unor sume de banii,eu fiind puțin inconștient am picat în plasa lui și i am trimis o sumă de banii in schimbul unor bilete ceea ce s a dovedit a fi o înșelăciune... Acum întrebarea mea este următoarea, ce ași putea face sau unde ași putea depune o plângere/reclamație sau cum ar fi mai bine sa procedez pentru a fi prins acest individ ca să nu mai poată păcăli și alta lume? Țin să menționez că nu știu prea multe detalii despre el dar am un cont bancar și un nume al acestuia,îmi este suficient pt a depune plângerea ? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am luat legătura cu un om care se ocupa cu “ponturi” ... diannefr diannefr Buna ziua! Am luat legătura cu un om care se ocupa cu “ponturi” de pariuri sportive: daca plătești cu cardul 300 lei pe site-ul lui www.mrtips.ro , iar ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Am fost inselata geani 127 geani 127 am facut un schimb de masini.am facut cu acest individ o chitanta de mana.la cateva zile dupa ce am facut acest schimb am fost la rar cu ea.acolo masina sa ... (vezi toată discuția)