avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!sunt angajat in cadrul unei firme ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!sunt angajat in cadrul unei firme multinationale incepand ...

Buna seara!sunt angajat in cadrul unei firme multinationale incepand cu luna iulie initial pe o perioada determinata de 3 luni ,care a fost apoi extinsa pana in luna feb 2023.brusc am fost instiintati printr o sedinta cativa dintre angajati ca nu merge treaba si avem 3 optiuni:sa mergem la.o alta firma specificata de ei(e la mare distanta si nu pot ajunge fara a cheltui zilnic multi bani pe naveta)...a 2a varianata sa mergem relocati in alt judet la.sute de km sa lucram acolo ei asigurand cazarea si 3 sa mergem acasa.Eu unu nnam ales nicio varianta din ele si m am trezit cu seful cu demisia la zi sa o semnez.am refuzat sa o semnez si i am zis ca am contract si vin la.munca pana la incheierea lui.el.a zis ca nu are unde ma reloca in fabrica.urmeaza luni sa ma prezint la munca conform contractului.
Ce se poate face in situatia mea?eu nu as renunta la acest contract de munca.daca nu semnez demisia si le cer sa mi trimita concedierea o vor putea face?precizez ca n am avut nicio abatere si mi am facut treaba f bn pana acum.tot sunt pistonat de tipul de la resurse sa iau o decizie.mentionez ca firma la care lucrez e subcontractant la o alta mare firma internationala.cei din urma vor sa renunte partial la serviciile la cei sunt eu angajat.
Deci ce se poate face?pot negocia demisia in schimbul unor salarii?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de demisie si promovare. ... AlexBadea96 AlexBadea96 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de demisie si promovare. Eu lucrez la o multinationala si acum dupa un an de la angajare mi s-a impus ... (vezi toată discuția)
Creare lista cu angajatori neseriosi in functie de judet streck streck Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am lucrat pentru o firma multinationala intr-un alt oras decat in cel in care locuiesc si dupa o perioada am primi o ... (vezi toată discuția)
Vreau dreptate Berta Viorica Berta Viorica Buna ziua . Am si eu niste nelamuriri . Am lucrat , la o firma ( nu dau nume momentan) in Pitesti ,directorul a plecat urechea la niste barfe ,si mia propus ... (vezi toată discuția)