avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o intrebare legata de un contract de inchiriere cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o intrebare legata de un contract de inchiriere cu consiliul ...

Am o intrebare legata de un contract de inchiriere cu consiliul local
1 Contractul a fost facut initial acum 20 an pe numele fostei mele soti eu eram impreuna dar nu casatoriti ulterior dupa 1 an m-am casatorit si am si un copil de 16 ani contractul nu a mai fost modificat asfel sa prelungit cu acte aditionale pana in prezent.Acum sotia a divortat si a solicitat prin instanta sa ma evacuieze din locuintaacum suntem in difort ,instanta a modificat capatul de cerere de evacuare in acordarea beneficiul contractului de inchiriere.
De retinut este faptu ca soptia neavand servici eu am facut toata investitia acestui spatiu respectiv : instalatii electrice si gaze instalatie de apa si incalzire centrala rigips faianta ,gresie etc in prima instanta am pierdut desi Copilul este incredintat mie ,am depus apel pentru acordarea contractului de inchiriere mie,ce ma invatati legat de acest contract cum sa procedez contractul se incheie pe 31.012.2022,primaria este de acord sa-mi inchirieze mie si copilului cum sa procedez.
multumesc cu mult respect
Iarca Sorin

Alte discuții în legătură

Buna am o intrebare legata de un contract de inchiriere cu consiliul ... soriniarca soriniarca Buna Am o intrebare legata de un contract de inchiriere cu consiliul local 1 Contractul a fost facut initial acum 20 an pe numele fostei mele soti eu eram ... (vezi toată discuția)
Chirias in curs de evacuare valeriu71 valeriu71 Buna seara locuiesc in chirie de un an si jumatate cu copilul meu de 14 ani ,fara un contract .pe 27 luna in curs proprietara mi a cerut sa plec la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Mascare tevilor de apa si scurgere little_30devil little_30devil Buna ziua, Am cumparat de curand un ap. si am inceput sa il renovez.Vreau sa schimb toata instalatia sanitara (tot ce inseamna tevi) pentru ca este veche si ... (vezi toată discuția)