Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut mostenirea atunci cand au facut dezbaterea pentru casa si l-au imputernicit la notar pe tatal meu sa faca el demersurile pentru actele casei . Intre timp unul din copii a murit (tatal meu), ei fiind 6 surori si un frate. Matusile mele doresc dezbaterea mostenirii pentru teren. Mostenitorii tatalui meu sunt: mama, sora mea, fratele m,eu si eu. Acum a murit si fratele meu. Pe fratele meu care nu are sotie si copii cine il mosteneste?
Testament notar
Livius74
Bună seara! Îmi poate face tatăl meu un testament la notar în care să-mi lase casa bătrânescă moștenire? Casa cu pricina a fost a părinților lui ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica
LUMITM
Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani
kike
Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)