avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN lese/zgarzi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN lese/zgarzi

Buna ziua, nu gasesc cod CAEN pt productia de accesorii pentru animale de companie (lese, zgarzi)? Este cumva codul 1394 pentru fabricarea de sfori, etc? Practic eu iau sforile si accesoriile si fac lese/zgarzi, Deci ar fi productie de accesorii, nu de sfori.
Si e necesar avizul de Mediu sau doar de la primarie? Cei de la ONRC nu m-au putut lamuri si eu as vrea sa infiintez SRL-ul cat mai curand.
Codul pt comert online l-am gasit, 4791 cred.
Daca ma poate ajuta cineva as aprecia mult. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2022
ygryk15, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 4778 Vonino1977 Vonino1977 Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)