avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Doresc sa intreb care este diferenta intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Doresc sa intreb care este diferenta intre a constata ...

Buna ziua .Doresc sa intreb care este diferenta intre a constata nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate in care este specificat si numarul cadastral si solicitarea radierii suprafetelor stabilite prin expertiza tehnica judiciara adresata ocpi.hotararea judecatoreasca este definitiva iar la solicitarea radierii am primit incheiere de respingere,De ce ar dori ocpi sa mentina o suprapunere si sa ignore o hotarare judecatoreasca.

Alte discuții în legătură

Buna seara. daca printr-o sentinta judecatoreasca s-a dispus constatarea ... petre_marian petre_marian Buna seara. daca printr-o sentinta judecatoreasca sa dispus constatarea nulitatii absolute a unei suprafete de teren prin modificarea titlului de proprietate ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .doresc sa intreb ce presupune notarea radierii din ... petre_marian petre_marian Buna ziua .doresc sa intreb ce presupune notarea radierii din cartea funciara a unei suprafete de teren in baza unei hotararii judecatoresti definitive prin ... (vezi toată discuția)