avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eu nu am nici un venit, pot beneficia de ajutorul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eu nu am nici un venit, pot beneficia de ajutorul de încălzire ...

Eu nu am nici un venit ,pot beneficia de ajutorul de încălzire și suventia la lumina

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire CAT30 CAT30 Buna , am si eu niste nelamuriri in privinta suventiei de gaz , dosarul este complect ,am un venit momentan de 240 ron ,am 2 masini sub 1600 cm , femeia de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire energie termica simona1234 simona1234 Buna ziua si La multi ani plini de bucurii pentru 2014. Va rog sa ma luminati si pe mine daca se poate.Am facut cerere pentru ajutor de incalzire, in cerere am ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire elutza_18185 elutza_18185 salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)