avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SE POT DEPUNE PE UN STICK USB VIDEO CĂ PROBĂ ÎNTR-O ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SE POT DEPUNE PE UN STICK USB VIDEO CĂ PROBĂ ÎNTR-O CAUZĂ ...

SE POT DEPUNE PE UN STICK USB VIDEO CĂ PROBĂ ÎNTR-O CAUZĂ CIVILĂ SĂU PENALĂ?
ACESTE VIDEO TREBUIE PUSE PE STICK USB SAU PE CD?
Cel mai recent răspuns: major77 , utilizator 15:28, 18 Octombrie 2022
Buna ziua, puteti depune inregistrarile fie pe cd fie pe stick.
JUDECĂTORUL MI A SPUS CA TREBUIE PUSE VIDEO NUMAI PE CD, NUMAI CA TOATE COMPUTER ELE/PC NU MAI AU UNITATE DE CD UNDE POT STOCA ACESTE VIDEO.
CE POT FACE IN CAZUL ĂSTA
IN 2022 NU SE MAI USEAZA CD, SE UTILIZEAZĂ STICK URI USB
DAR JUDECĂTORUL VREA NUMAI CD, NU ÎNȚELEG DE CE

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, puteti depune inregistrarile fie pe cd fie pe stick.

Este posibil ca unele instante sa nu aiba aparatura necesara citirii dispozitivelor usb, de aceea v-a cerut CD. In aceasta situatie, mergeti la un centru de copiere CD si transferati ce aveti de depus de pe stick pe CD.
AȚI FOST FOARTE AMABILĂ, VĂ MULȚUMESC MULT.
VĂ ROG FRUMOS PUTEȚI SĂ ÎMI SPUNEȚI DACĂ O EXPERTIZĂ POATE SĂ SE DESFĂȘOARE IN LIPSA RECLAMANȚILOR DEȘI NU AM PRIMIT CONVOCAREA /RACOMANDATA ACASĂ
SE POATE FACE O EXPERTIZĂ IN LIPSA RECLAMANȚILOR DACĂ NU ESTE CONFIRMAREA DE PRIMIRE, NEFIIND ACASĂ, ESTE DOAR AVIZUL DAR NU ESTE ȘI CONFIRMAREA NEFIIND ACASĂ

Madalina Pascu a scris:

Este posibil ca unele instante sa nu aiba aparatura necesara citirii dispozitivelor usb, de aceea v-a cerut CD. In aceasta situatie, mergeti la un centru de copiere CD si transferati ce aveti de depus de pe stick pe CD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piratarea calculatorului personal si furtul arhivei de messenger myalaura myalaura Ma confrunt cu o mare problema de aceea am nevoie de ajutorul d-voastra. Anul trecut am fost angajata la o firma de IT iar la inceputul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la ghiseul bancii FlorescuMihaita FlorescuMihaita Buna ziua, camerele de supraveghere din incinta unei banci inregistreaza evenimentul de depunere a unei sume de bani. INEC-ul, din inregistrarea prezentata de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals bogdanpop bogdanpop ce se poate face in cazul in care se constata ca o persoana a introdus o actiune in instanta in numele altei persoane, semnand in fals? (in speta unul dinter ... (vezi toată discuția)