Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Cel care a facut lucrul acesta este seful cel mic si s-a tot laudat ca i-a spus patronului firmei(seful cel mare) tot ce am discutat cu parintii mei. Ca dovada am un document pdf scris pe calculatorul lui personal (apare numele calc. lui la proprietatile documentului). Probabil ca daca i s-ar verifica calculatorul personal s-ar gasi conversatiile mele.
Dupa o discutie mai aprinsa seful meu direct a reiesit ca el mi-a monitorizat calculatorul de la serviciu cu ajutorul unui program de tip spy, vizualizand si salvand convorbirile mele personale de pe messenger.
Dupa o discutie mai aprinsa seful meu direct a reiesit ca el mi-a monitorizat calculatorul de la serviciu cu ajutorul unui program de tip spy, vizualizand si salvand convorbirile mele personale de pe messenger.
Respectivul, daca nu v-a instiintat in scris ca PC-ul este monitorizat, se incadreaza la violare de corespondenta, ceea ce este destul de grav.
Din moment ce v-a amenintat cu dezvaluriea respectivelor mesaje, se cheama santaj. Faceti plangere la politie.
De asemenea, concedierea dvs. este abuziva. Adresati-va ITM.