Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am fost angajat in cadrul CCCF Bucuresti , sectia ...

Buna ziua,
Am fost angajat in cadrul CCCF Bucuresti , sectia Reparatie si Intretinere utilaj greu ( localizata in Drumul Carierei ) din 1994 pana in 1990. Doresc o adeverinta pentru aceasta perioada de munca. Problema este ca via 'PROARHIV', nu pot sa ma indentifice ! Poate cineva sa ma ajute cu informatii, ca sa pot rezolva aceasta problema. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 22 Octombrie 2022
Nu o aveti mentionata in carnetul de munca acea perioada?
Buna ziua Cornel,

Eu i-mi caut carnetul de munca la PROARHIV in Valcea si imi spun ca nu il gasesc ! Am dat toate datele unde a fost acest atelier de reparatii utilaj in speranta ca cineva sa ma poata ajuta. PROARHIV din Valcea m-a intreaba cum se numea sucursala unde am lucrat. Eu stiu ca se numea 'Atelier de reparatii utilaj greu' si facea parte din CCCF Bucuresti.

Va multumesc pentu intersul dumneavoastra si astept un raspuns afirmativ,

Pe curand,

Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2022
EUGENIE MATEI, utilizator
Vedeți dacă va este de ajutor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa ii de muncă Vasaniko Vasaniko Sotul meu în perioada de 1977.09.15-1979.06.11 și1980.12.15-1984.11.30 a lucrat în grupa II-a de muncă 100% conform Ordin nr.50/1990 și scrisoarea MMPS ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)