avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! La inceputul acestui an s-a adus in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! La inceputul acestui an s-a adus in discutie impartirea ...

Buna seara! La inceputul acestui an s-a adus in discutie impartirea locurilor de veci ale bunicilor, pentru care s-au iscat diverse discutii deoarece sunt 3 mostenitori iar scriptic suprafata este pentru 3 locuri dar amplasamentul face ca pe suprafata respectiva sa incapa doar doua sicrie. Avand in vedere ca mostenitorii sunt beneficiari ai decretului 118/1990 privind prizonierii de razboi si au dreptul la un loc de veci gratuit, se poate ca unul dintre acestia sa renunte la locul actual si sa solicite in alta parte? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 si pentru prozonierii de razboi ? allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Prevederile legii 221/2009 statueaza ca [i]\"Prezenta lege se aplică şi persoanelor [b]cărora le-au fost recunoscute drepturile prevăzute de ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 catzic catzic Buna ziua Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)