avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, la institutia la care lucrez s-a constatat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, la institutia la care lucrez s-a constatat in stagiul ...

Buna ziua,
la institutia la care lucrez s-a constatat in stagiul de cotizare a unei salariate ca nu sunt evidentiate 6 luni din anul 2007. cum se poate remedia acest lucru in conditiile in care salariata a avut contract in aceasta perioada si i-au retinut taxe din salarii in aceasta perioada.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca angajatorul a platit taxele pentru mine olimiha olimiha Am fost sa ma interesez la ITM daca sint cu cartea de munca la zi, de acolo reiese ca sant activa la aceasta firma dar atat. Nu este vreo dovada ca s-au ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta allecs allecs Buna ziua zunt nascut la data de 30-05-1955 am fost salariat la o fabrica din data 10-01-1974 pana la data de 21-02-1976, dupa care am satisfacut stagiul ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)