avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua.As avea o întrebare.Pe perioada sarcinii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua.As avea o întrebare.Pe perioada sarcinii am fost ...

Bună ziua.As avea o întrebare.Pe perioada sarcinii am fost coasigurata soțului meu.Acum el are contractul suspendat pe o perioadă iar eu urmează sa nasc.Cum pot beneficia de gratuitate în spital? Gravidele sunt automat asigurate sau trebuie să fac ceva anume?Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

De ce drepturi beneficiez daca sunt gravida si nu sunt angajata? adriano451 adriano451 Buna seara!As vrea sa aflu pana nu e prea tarziu sa iau anumite masuri de ce drepturi beneficiez eu atat ca gravida,dar si apoi dupa ce nasc.Copilul meu va ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti -ma cu privire la dreptul meu de asigurat ancablanca ancablanca am un srl din 2000 unde sunt trecuta ca administrator iar din 2007 nu am mai lucrat pe firma declarand venit zero iar din 2009 am inchiso pe 3 ani iar la ... (vezi toată discuția)
Dreptul femeilor gravide fara loc de munca trinati trinati va rog sa ma andrumati si pe mine an legatura cum pot beneficia de gratuitate la spital an cazul an care nu am un loc de munca multumesc anticipat,si unde,cui ... (vezi toată discuția)