avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Uniforma scolara - obligatorie peste noapte
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Uniforma scolara - obligatorie peste noapte

Buna ziua.
Sunt parinte . Joi am primit un sms de la invatatoare ca uniforma scolara a devenit obligatorie si fiecare elev trebuie in mod obligatoriu sa cumpere un tricou de la o anumita firma, si trebuie saplateasca anticipat, saptamana urmatoare.
Oare nu exista niste pasi care trebuie urmati pentru stabilirea uniformei ca fiind obligatorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:51, 13 Noiembrie 2022
Nu exista asa ceva. Hotararea pt uniforma obligatorie se ia la nivel de scoala si nu exista obligativitatea sa colaborati cu o anumita firma. Daca e ceva particular..se coase nr scolii sau ceva, un logo, e de preferat sa se aleaga o firma sa le faca pe toate, dar asta trebuie agreat la sedinta cu parintii.
Vb cu invatatoarea si cu directorul scolii sa aflati care e treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniforma scolara mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Am un copil in clasa a doua. Astazi ni s-a comunicat ca uniforma scolara este obligatorie la unitatea de invatamant la care este copilul meu. In caz ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului la personalitate Radamante Radamante 1.Codul Civil -art. 58 Drepturi ale personalităţii (1) Orice persoană are dreptul la viaţă, la sănătate, la integritate fizică şi psihică, la ... (vezi toată discuția)
Impunere achizitionare uniforma scolara? misscadu misscadu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista vreun act normativ care sa ma oblige pe mine ca parinte sa accept achizitionarea uniformei scolare de la un ... (vezi toată discuția)