avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat ...

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat si sotul nu vrea sa paraseasca locuinta ( bun exclusiv al sotiei cu act semnat de catre el ca nu are nici un drept), ameninta cu rapirea copilului, ameninta cu moartea, face scandal? Toate acestea sunt inregistrate. Care este cea mai rapida metoda de a-l scoate afara? Copilul este deja afectat emotional de situatie. Se poate sa schimbe pur si simplu yala cand el este plecat?
Cel mai recent răspuns: Alina Fraicor , utilizator 16:54, 14 Noiembrie 2022
Nu exista foarte repede exista evacuarea prin procedura speciala prevazuta în CPC sau ordin de protecție pt evacuarea temporara ,plângere penala pt amenințare etc.Legea nu este cum o visam noi sau cum ne dorim ci exista reguli clare ...
Da, are acolo CI

AV. GABRIELA GERBER a scris:

F repede nu prea exista. Are la aceasta adresa domiciliul in cartea de identitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj cu copil AlinaCecilia AlinaCecilia Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)