avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SÎNT DIVORTATA DE UN SOT ALCOOLIC.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SÎNT DIVORTATA DE UN SOT ALCOOLIC.

AM O FATA DE 16 ANI.EL NU VREA SA PARASEASCA LOCUINTA CARE ESTE A MEA.NE AMENINTA SI ESTE VIOLENT.NE ESTE FRICA.LA POLITIE NU AM FACUT PLANGERE PENTRU CA EL TOT TIMPUL NE A AMENINTAT.CE PUTEM FACE ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:51, 10 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutați cu un avocat pentru a obține un ordin de protecție în virtutea art 23 din legea 217/2003.
Da, ordin de protecție și în funcție de situație sa obțineți evacuarea definitivă cât se poate de repede.
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat ... Alina Fraicor Alina Fraicor Buna ziua, ce sepoate face in cazul in care divortul este pronuntat si sotul nu vrea sa paraseasca locuinta ( bun exclusiv al sotiei cu act semnat de catre el ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat - plangere penala Carmen1981 Carmen1981 Buna ziua, Am depus o plangere penala impotriva fostului sot pentru amenintare si santaj. Sunt reprezentata de un avocat. As dorii sa stiu si eu estimativ ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie 71Ica 71Ica buna ziua, am obtinut un ordin de protectie cu evacuarea fostului sot si nu vrea sa execute, am apelat la politie si spun ca ei nu pot sa faca nimic, va rog ... (vezi toată discuția)