avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa îngrijitoare batrani la domiciliu in Germania
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa îngrijitoare batrani la domiciliu in Germania

Buna seara. Am și eu o întrebare și anume, as dori sa-mi deschid un PFA și sa recrutez doamne îngrijitoare pentru o firma din domeniu îngrijitor bătrâni la domiciliu in Germania. Va rog sa-mi spuneti daca asta se încadrează in codul CAEN 7820. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de munca in ro cu detasare in strainatate ohiki ohiki O intreprindere individuala cu cod cad 7820 nou infiintata care are contract de colaborare cu o firma de intermediere locuri de munca ingrijire batrani din ... (vezi toată discuția)
Lntreprindere individuala poate avea angajati? ohiki ohiki Buna seara. Am o intreprindere individuala cu cod caen 7820- activitati de contractare pe baze temporare a personalului. Am gasit in Germania un partener care ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani la domiciliu Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Doresc sa deschid un PFA cu Ingrijire batrani la domiciliu. Intrebarea mea este de ce cod CAEN am nevoie si daca am nevoie de angajati in prima ... (vezi toată discuția)